Taal

 • English
 • Nederlands

Voordelen

 Tot 10 keer sneller ontwikkelen

 Eenvoudig aanpasbaar

 Uitstekende bewaking van het systeem

 Inzicht in procesinformatie

prijslijst

 
 

Light Edition

Basic Edition Professional Edition Enterprise Edition
Processo software
Processo server software
Aantal servers 1 1 2 5
Aantal flows tegelijk actief 5 50 100 200
Installatiekosten (eenmalig) € 399 € 399 € 399 € 399
Licentiekosten (per maand) € 39,95 € 49,95 € 69,95 € 99,95
      Meest gekozen  

 

Processo Light Edition

€ 39,95 per maand

De light Edition van Processo is het ideale instappakket. De Light Edition wordt standaard geleverd met Processo Server. Met de software kunt u uw flows uitvoeren op uw server. Ook wordt de beheer- en ontwikkeltool van Processo meegeleverd. Hiermee bent u in staat om eenvoudig zelf uw processen te automatiseren.

Met de Light Edition kunt u 5 flows gelijktijdig laten draaien. Daarnaast ontvangt u een server licentie waarmee u processo op 1 server kunt installeren. Kortom het ideale pakket om kennis te maken met Processo. 

Het is ook mogelijk om na aanschaf van de Light Edition uw software pakket te upgraden naar een volgend pakket. Hieronder ziet u de upgradekosten vanaf de Light Edition. 

   

  De light Edition uitbreiding:

  • met extra flows: € 7,95 per 25 extra flows per maand
  • met extra serverlicenties: € 7,95 per extra serverlicentie per maand

   

   

  Processo Basic Edition

  € 49,95 per maand

  De Basic Edition van Processo is het ideale pakket voor de kleine onderneming. De Basic Edition wordt standaard geleverd met Processo Server. Met de software kunt u uw flows uitvoeren op uw server. Ook wordt de beheer- en ontwikkeltool van Processo meegeleverd. Hiermee bent u in staat om eenvoudig zelf uw processen te automatiseren.

  Met de Basic Edition kunt u 50 flows gelijktijdig laten draaien. Daarnaast ontvangt u een server licentie waarmee u processo op 1 server kunt installeren. Kortom het ideale pakket voor de kleine onderneming. 

  Het is ook mogelijk om na aanschaf van de Basic Edition uw software pakket te upgraden naar een volgend pakket. Hieronder ziet u de upgradekosten vanaf de Basic Edition. 

    

   De Basic Edition uitbreiden:

   • met extra flows: € 7,95 per 25 extra flows per maand
   • met extra serverlicenties: € 7,95 per extra serverlicentie per maand

    

   Processo Professional Edition

   € 69,95 per maand

   De Professional Edition van Processo is het ideale pakket voor de middelgrote onderneming. De Professional Edition wordt standaard geleverd met Processo Server. Met de software kunt u uw flows uitvoeren op uw server. Ook wordt de beheer- en ontwikkeltool van Processo meegeleverd. Hiermee bent u in staat om eenvoudig zelf uw processen te automatiseren.

   Met de Basic Edition kunt u 100 flows gelijktijdig laten draaien. Daarnaast ontvangt u een server licentie waarmee u processo op 2 server kunt installeren. Kortom het ideale pakket voor de middelgrote onderneming. 

   Het is ook mogelijk om na aanschaf van de Professional Edition uw software pakket te upgraden naar een volgend pakket. Hieronder ziet u de upgradekosten vanaf de Professional Edition. 

     

    De Professional Edition uitbreiden:

    • met extra flows: € 7,95 per 25 extra flows per maand
    • met extra serverlicenties: € 7,95 per extra serverlicentie per maand

     

    Processo Enterprise Edition

    € 99,95 per maand

    De Enterprise Edition van Processo is het ideale pakket voor de grote onderneming. De Enterprise Edition wordt standaard geleverd met Processo Server. Met de software kunt u uw flows uitvoeren op uw server. Ook wordt de beheer- en ontwikkeltool van Processo meegeleverd. Hiermee bent u in staat om eenvoudig zelf uw processen te automatiseren.

    Met de Enterprise Edition kunt u 200 flows gelijktijdig laten draaien. Daarnaast ontvangt u een server licentie waarmee u processo op 5 server kunt installeren. Kortom het ideale pakket voor de grote onderneming. 

    Het is ook mogelijk om na aanschaf van de Enterprise Edition uw software pakket uit te breiden met extra flows en serverlicenties. Hieronder ziet u de uitbreidingskosten vanaf de Enterprise Edition

      

     De Enterprise Edition uitbreiden:

     • met extra flows: € 7,95 per 25 extra flows per maand
     • met extra serverlicenties: € 7,95 per extra serverlicentie per maand